Het gezonde alternatief

Altijd en overal, onderweg, op het werk,
tijdens het sporten of op school

Over ons

Wij geloven in een gezonder alternatief voor snoepen en snacken en willen dat dit 24/7 voor iedereen altijd, overal en gemakkelijk beschikbaar is. Op het werk, op school, tijdens het sporten, onderweg of tijdens de vrijetijdsbesteding. Daarom bieden wij het alternatief voor de vendingautomaat. Wij zijn een herkenbaar en persoonlijk merk waarbij zowel de automaat als het assortiment wordt aangepast naar de behoefte van uw locatie en klant. Wij van healzzy2GO geloven in maatwerk en zijn service gericht.

Feiten

Meer dan 50% van de volwassenen is te dik, 8 miljoen Nederlanders heeft een BMI van 25 of hoger en 15% van de volwassen heeft obesitas. Healzzy2GO wil een betekenisvolle bijdrage leveren aan een schonere en gezondere wereld zonder overgewicht en obesitas.

healzzy2GO is een merk van Vending2Smile, ontwikkeld met behulp van de kennis van en ervaring met Food2Smile, ‘een snoepconcept zonder zooi’. Vanuit onze missie: gezond leven en duurzamere, eerlijke voeding, spelen wij in op de ontwikkeling in de markt en een noodzakelijke en onomkeerbare trend. Deze ontwikkeling wordt versterkt doordat consumenten steeds beter geïnformeerd raken, bewuster leven en steeds hogere eisen stellen aan producten. Ook de overheid draagt daaraan bij door strengere gezondheidsregelgeving en het stimuleren van voorlichting. Evenals een groeiend aantal werkgevers die gezonde voeding en meer bewegen stimuleert en faciliteert.

Van nature lekker gezond

Het team

Bestaat uit ervaren professionals en jong talent met een passie voor lekker eten en gezond leven. Vanuit een gezonde financiële basis en onder leiding van Rik van Breda, hebben wij inmiddels een aantal overnames gedaan. De Healthy Sport Company, de Healthy Food Company en Healthbooster behoren nu tot healzzy2GO. Hiermee hebben we behalve automaten ook meer kennis en ervaring toegevoegd aan ons team en beschikken we over een eigen distributiecentrum in Zeist. 2019 hebben wij afgesloten met ruim 70 gezondere snackautomaten verspreid over verschillende locatietypes. Hierbij ligt het zwaartepunt momenteel bij sport, onderwijs, werk & zorg.

Tijd voor een afspraak

We vertellen u graag meer over onze unieke producten en vendingautomaten.

Zien is geloven, proeven is beleven.

Daarom nemen we bij onze afspraak graag een proefpakket ‘op maat’ voor u mee!