Hoe gezond
mag het zijn?

Hoe gezond
mag het zijn?

Hoe gezond
mag het zijn?

Snoepen en snacken,
maar dan natuurlijk lekker

Onze overtuiging is dat tussendoor snoepen en snacken leuk, lekker en vooral gezond moet zijn. We vinden ook dat die gezondere tussendoortjes net zo makkelijk te verkrijgen moeten zijn als de niet zo gezonde. Anders dan de huidige food-automaten geloven we in een herkenbaar, aansprekend en persoonlijk merk waarbij zowel de automaat als het assortiment wordt aangepast naar de behoefte van uw locatie en klanten. We willen een betekenisvolle bijdrage leveren aan een schonere en gezondere wereld zonder overgewicht en obesitas.

Wij hebben als missie om
gezond snacken eenvoudig te maken.

Wij gaan voor duurzaam

Bij de keuze en productiewijze van onze automaten, de producten en verpakkingen gaan we steevast voor duurzame materialen en blijven we zoeken naar (nog) betere alternatieven. Onze automaten zijn energiezuinig (A++), hebben ledverlichting en een koelsysteem met verschillende zones. Ze zijn ‘slim’, we kunnen ze op afstand volgen en eventuele storingen snel verhelpen. We houden bij wat er verkocht wordt en kunnen zo het aanbod blijvend optimaliseren. Alle nieuwe automaten worden onder goede arbeidsomstandigheden in Amerika en Europa geproduceerd.

Altijd eerlijke en
transparante producten

We zetten in op langdurige relaties met onze leveranciers, waarbij kleinschaligheid en lokale betrokkenheid onze volle aandacht hebben. We zijn transparant in wat we doen, communiceren eerlijk over wat wel of nog niet kan en… we blijven werken aan een gezonder, eerlijker en duurzamer productassortiment. Eenmaal klant van healzzy2GO bent u van harte uitgenodigd daarover mee te denken en zo nodig bij te sturen.

Tijd voor een afspraak

We vertellen u graag meer over onze unieke producten en vendingautomaten.

Zien is geloven, proeven is beleven.

Daarom nemen we bij onze afspraak graag een proefpakket ‘op maat’ voor u mee!