personal care essentials

Vendingmachines met een breed assortiment PPE producten (personal protective equipment) zoals verschillende soorten mondkapjes en maskers (Non-Medical), handgels en handschoenen.

Gezondheid is nu belangrijker dan ooit

Onze missie: gezond leven en duurzame, eerlijke voeding. Een noodzakelijke en onomkeerbare trend. Consumenten kiezen en leven bewuster en stellen steeds hogere eisen aan voeding.

Door Covid-19 heeft gezond leven een extra betekenis gekregen. Naast gezonde dranken en snacks hebben we personal care essentials toegevoegd aan het assortiment in de healzzy2GO vendingmachines. We dragen daarmee graag bij aan de bescherming van zowel de persoonlijke gezondheid als die van anderen.

Uniek productaanbod

Het vaste healzzy2GO assortiment bestaat uit food en drinks, oftewel ons gezondere alternatief voor de lekkere-tussendoor-trek. Aangevuld met een breed assortiment PPE producten (personal protective equipment) zoals verschillende soorten mondkapjes (Non-Medical), handgels en handschoenen.

Vendingautomaten met gezonde producten

healzzy2GO is ervan overtuigd dat tussendoor snoepen en snacken leuk, lekker en vooral gezond moet zijn. En dat deze gezondere tussendoortjes net zo makkelijk te verkrijgen moeten zijn als die ‘niet zo gezonde’. Bij een gezonde levensstijl horen, als extra service naar uw medewerkers en klanten, in deze tijd ook personal care essentials.

Onze automaten lenen zich hier heel uitstekend voor; cashless betalen, achter glas en 24/7 beschikbaar. We geloven in een herkenbaar, aansprekend en persoonlijk merk waarbij zowel de automaat als het assortiment kan worden aangepast aan de behoefte van uw locatie en klanten. Wij bieden een fullservice concept en zorgen dat de automaat altijd gevuld is. Optimale service aan uw klanten en medewerkers.

take care

Sanitize and energize

We hanteren geen vast assortiment maar een aangepast productaanbod; een combinatie van personal care essentials en gezonde drankjes. De samenstelling is altijd in overleg met de locatie en passend bij de bezoekersdoelgroep. Er is keuze uit verschillende automaten maar we kunnen ze ook aanpassen aan uw wensen. Zo staan onze PPE-automaten, ontworpen naar wens van onze opdrachtgever, in o.a. Hoog Catharijne, Villa ArenA, Alexandrium Shopping Center en Markthal in Rotterdam.

Onze PPE automaten zijn bij uitstek geschikt voor high traffic locaties zoals winkelcentra, stations, luchthavens, attractieparken, musea, theaters, bedrijven, sportlocaties en – als het weer kan en mag – op grote eventlocaties.

Crane automaten

healzzy2GO werkt met de slimme automaten van Crane. De Merchant MEDIA Touch is een van de krachtigste machines die op dit moment in de markt te vinden is. Een 9 inch kleuren touchscreen biedt de consument de beste gebruikservaring tijdens het aankoopproces. Behalve eenvoudig een product selecteren door op de foto te drukken, kan ook de productinformatie getoond worden. Maximaal 3 producten kunnen tegelijkertijd geselecteerd en afgerekend worden. Betalen gaat veilig met telefoon of bankpas.

Maak nu een afspraak

We vertellen u graag meer over onze unieke producten en vendingautomaten.

Zien is geloven, proeven is beleven.

Daarom nemen we bij onze afspraak graag een proefpakket ‘op maat’ voor u mee!