CrossFit Powerboost actie

We begrijpen dat jullie branche pittige tijden doormaakt. Met de healzzy2GO CrossFit Powerboost actie geven wij je graag een extra ruggesteun. Niet alleen financieel maar ook als extra service naar je sporters, wat ook nog eens zorgt voor meer klanten­trouw en klant­tevredenheid. In samenwerking en met dank aan onze leveranciers, hebben we een uitgebalanceerd top assortiment samengesteld, exclusief voor CrossFit boxen. Je betaalt 2 maanden geen leasekosten en bij aflevering is jouw automaat maximaal gevuld. Gratis dus! Een powerboost van maar liefst € 840,-.

Keuze uit 4 designs

Automaat op maat

Je eigen vendingautomaat-op-maat: kies uit een van de 4 designs die het beste bij de sfeer en de stijl van jouw box past. En op de linker- en rechterkant van de automaat is ruimte voor je eigen logo, die zetten we er gratis op.

12 top merken, 31 smaken, van nature gezond en lekker

van nature lekker en gezond FITAID, FULFIL, ACTIVE 02, BAREBELLS, BATTLE BITES, CORNERS, NOCCO, POWERBAR, VITAMIN WELL, EARTH WATER, BILLY’S FARM, FIRST ENERGY GUM

Actievoorwaarden

  • actieperiode 15 juli t/m 31 augustus
  • plaatsing uiterlijk 15 september
  • exclusief voor CrossFit-locaties en o.b.v. selfservice. Na de eerste vulling bestel je zelf je producten via de webshop.
  • healzzy2GO Compact Standaard automaat, gekoeld, 33 posities, cashless betaling
  • alleen in combinatie met het aangeboden assortiment
  • overeenkomst voor 1 jaar (daarna opzegtermijn van steeds 3 maanden)

Gezond is de trend

Onze missie: gezond leven en duurzame, eerlijke voeding. Een noodzakelijke en niet te stoppen trend. Mensen kiezen bewuster en stellen steeds hogere eisen aan voeding. healzzy2GO biedt het gezondere alternatief voor de lekkere-tussendoor-tijdens-of-na-het-sporten-trek. Met producten die op een makkelijke manier 24/7 verkrijgbaar zijn via onze unieke vendingautomaten.

De CrossFit Powerboost actie eindigt op 31 augustus 2020. Bel nu 085 070 51 01 of mail naar verkoop@healzzy2go.nl voor een afspraak of meer informatie.