Natuurlijk lekker

Onze overtuiging is dat tussendoor snoepen en snacken leuk, lekker en vooral gezond moet zijn. We vinden ook dat die gezondere tussendoortjes net zo makkelijk te verkrijgen moeten zijn als de niet zo gezonde. Anders dan de huidige food-automaten geloven we in een herkenbaar, aansprekend en persoonlijk merk waarbij zowel de automaat als het assortiment wordt aangepast naar de behoefte van uw locatie en klanten. We willen een betekenisvolle bijdrage leveren aan een schonere en gezondere wereld zonder overgewicht en obesitas.

Duurzaam

Bij de keuze en productiewijze van onze automaten, de producten en verpakkingen gaan we steevast voor duurzame materialen en blijven we zoeken naar (nog) betere alternatieven. Onze automaten zijn energiezuinig (A++), hebben ledverlichting en een koelsysteem met verschillende zones. Ze zijn ‘slim’, we kunnen ze op afstand volgen en eventuele storingen snel verhelpen. We houden bij wat er verkocht wordt en kunnen zo het aanbod blijvend optimaliseren. Alle nieuwe automaten worden onder goede arbeidsomstandigheden in Amerika en Europa geproduceerd.

Gezond
is de trend

Onze missie: gezond leven en duurzamere, eerlijke voeding. Het is bovendien een noodzakelijke en onomkeerbare trend. Een ontwikkeling die wordt versterkt doordat consumenten steeds beter geïnformeerd raken, bewuster leven en steeds hogere eisen stellen aan producten. Ook de overheid draagt daaraan bij door strengere gezondheidsregelgeving en het stimuleren van voorlichting. Evenals een groeiend aantal werkgevers die gezonde voeding en meer bewegen stimuleert en faciliteert.

Eerlijk

We zetten in op langdurige relaties met onze leveranciers, waarbij kleinschaligheid en lokale betrokkenheid onze volle aandacht hebben. We zijn transparant in wat we doen, communiceren eerlijk over wat wel of nog niet kan en… we blijven werken aan een gezonder, eerlijker en duurzamer productassortiment. Eenmaal klant van healzzy2GO bent u van harte uitgenodigd daarover mee te denken en zo nodig bij te sturen.

Bekijk hieronder de verschillende branches

100% maatwerk

Maatwerk, service en klantgericht denken & doen zijn onze belangrijke aandachtspunten. Daar gaan we 100% voor! We zien onze vendingautomaten als winkels die 24/7 open zijn, dat moet probleemloos en voor uw locatie met maximaal gemak. Voor U als locatie houder zijn er verschillende verdienmodellen mogelijk, afhankelijk van het gekozen serviceniveau, de prijszetting en de verwachte omzet.

De automaten blijven eigendom van healzzy2GO, ze worden goed onderhouden en in geval van storing direct gerepareerd.

Full-service

De totale operatie wordt gedaan door healzzy2GO, tot en met het bijvullen van de voorraad. Dit wordt bijgehouden via een geautomatiseerd systeem.

Self-service

Het fysiek bijhouden van de voorraad wordt door de beheerder van de automaat gedaan, dit gaat via de webshop.

Tijd voor een afspraak

We vertellen u graag meer over onze unieke producten en vendingautomaten.

Zien is geloven, proeven is beleven.

Daarom nemen we bij onze afspraak graag een proefpakket ‘op maat’ voor u mee!