Het gezonde alternatief

voor de lekkere-tussendoor-of-na-het-reizen-trek.

Automaat & assortiment op maat

Wij leveren herkenbare en eigentijdse automaten en displays, gevuld met een wisselend aanbod lekkere en vooral gezondere snacks, drankjes en non-food items. Onze automaten zijn energiezuinig (A++), hebben ledverlichting en een koelsysteem met verschillende zones. Ze zijn ‘slim’, we kunnen ze op afstand volgen en eventuele storingen snel verhelpen. We houden bij wat er verkocht wordt en kunnen zo het aanbod blijvend optimaliseren.

Uniek productaanbod

We hanteren geen vast assortiment, maar een aangepast productaanbod per locatie. Ook ziet onze automaat er per locatie anders uit. Het assortiment is samengesteld met producten gericht op de specifieke behoeften van uw locatie en uw reizigers. De samenstelling van het productaanbod en de uitstraling van de automaat doen we graag in nauw overleg met u. Met hulp van onze kennis en ervaring, en aan de hand van verkoopcijfers wordt het assortiment zo nodig aangepast. Ook delen we insights van andere vergelijkbare locaties.

Service voor uw klant

Maatwerk, service en klantgericht denken & doen zijn onze belangrijke aandachtspunten. Daar gaan we 100% voor! We zien onze vending-automaten als winkels die 24/7 open zijn, dat moet probleemloos en voor uw locatie met maximaal gemak. Zo kunt u focussen op het het vervoer en levert u tegelijkertijd de toegevoegde service die uw klanten gewend zijn. Via het touchscreen kan een gebruiker gemakkelijk een keuze maken en ziet direct de ingrediënten van het gekozen product. De automaat is voorzien van een cashless betaalmodule en indien gewenst, ook een contant geld module.

Verdienmodel
Voor u als locatiehouder zijn er verschillende verdienmodellen mogelijk, afhankelijk van het gekozen serviceniveau, de prijszetting en de verwachte omzet. Maatwerk dus.

Full-service

De totale operatie wordt gedaan door healzzy2GO, van het onderhoud tot en met het bijvullen van de voorraad. De voorraad wordt bijgehouden via een geautomatiseerd systeem.

Self-service

Het onderhouden van de automaat doet healzzy2GO. Het fysiek bijhouden van de voorraad wordt door de beheerder van de automaat gedaan,
dit gaat via de webshop.

Tijd voor een afspraak

We vertellen u graag meer over onze unieke producten en vendingautomaten.

Zien is geloven, proeven is beleven.

Daarom nemen we bij onze afspraak graag een proefpakket ‘op maat’ voor u mee!